– Bal: Təbii balı şəkər yerinə çaylarda və şirniyyatlarda rahatlıqla istifadə edilə bilər.Təbii və saf bal, şəkərli dadına baxmayaraq şəkər nisbəti aşağı bir qidadır.
– Bəkməz: Dəmir, kalsium, mis, kalium və maqnezium baxımından zəngin bir qidadır. Bəkməz ilə çayınızı dadlandıra bilirsiniz.
– Darçın: Yeməklərdə və şirniyyatlarda darçınqidanıza şirim bir dad qatır. Eyni zamanda qan şəkərini tarazlayır və qan şəkərinin yüksəlməsinin qarşısını alır.
– Miyan kökü: Miyan kökü çubuğunu çay ilə dəmləsəniz çay şəkərli bir hal alır. Şəkər yerinə rahatlıqla istifadə edə biləcəyiniz biyan kökü şəkər sevənlərin damaq dadına xitab edən bir bitkidir.//qadınklubu.com